Vad är Rixma?

Rixma © är en digital arbetsförmedling där uppdragsgivare och arbetstagare matchas ihop utifrån behov, krav och kompetens – på sekunden (bokstavligt talat). All personal som registrerar sig på vår plattform är verifierade och anställda – helt enkelt redo för uppdrag när de väl dyker upp. Rixma syftar till att erbjuda arbetstagare nya alternativ till självständigt och flexibelt arbete samtidigt som vi tillgodoser uppdragsgivares behov dygnet runt.

Varför ska ni ansluta er verksamhet till Rixma?

Oavsett om er verksamhet är privat eller kommunal, vet vi att ni alltid prioriterar snabb och tillförlitlig bemanning. Hur många gånger har ni inte ringt till bemanningsföretag med små inslag av panik i rösten för att ni behöver bemanna upp er verksamhet för dagen? Genom att ansluta er verksamhet till Rixma har ni den bästa ”plan B” ni kan tänkas ha, vad gäller bemanningen. Vårt mål är självklart att vara er ”plan A” när det kommer till rekrytering och bemanning. Det är dock okej för oss att börja relationen som sambos innan vi gifter oss.

Varför ska du som söker arbete använda dig av Rixma?

Innan vi svarar på den frågan vill vi först förtydliga att Rixma inte är ett så kallat ”gig-företag”… Så, nu har vi det ur världen!
Genom att ansluta dig till Rixma får du ett helt nytt, säkert och modernt verktyg att använda dig av i ditt arbetssökande. Syftet med Rixma är att så många som möjligt ska känna sig som en del av arbetsmarknaden – oavsett bakgrund, utbildningsnivå eller arbetslivserfarenhet. Genom att ansluta dig till Rixma får du även möjligheten till att nå det där drömjobbet som du alltid drömt om, utan en massa spam och överannonsering. Du väljer själv vad du vill arbeta med, till vilken lön och hos vem. Ett arbetssökande på dina villkor helt enkelt!

Vilka ligger bakom Rixma?

Rixma är skapat av företagare med mångårig erfarenhet av rekrytering och bemanning. Personerna bakom har själva upplevt svårigheterna som arbetssökande haft med att ta sig in i arbetsmarknaden samtidigt som de lärt sig att stötta verksamheter vad gäller personalbehov. Utifrån den samlade kompetensen valde man att skapa Rixma för alla att använda sig av.